Δευτέρα 15 Ιουνίου 2009

Paris


Από τις ομορφότερες πόλεις αυτού του πλανήτη. Μακάρι να μπορούσα να πω τα ίδια και για αυτούς που μένουν εκεί. Αν μιλάς την γλώσσα τους θα περάσεις τέλεια. Αν μιλάς Αγγλικά θα σε κοιτάνε σαν να τους ζητάς λεφτά. Όσοι καταλαβαίνουν τι τους λες απλά σου απαντάνε στα Γαλλικά και δεν καταλαβαίνεις χριστό!!

Έχω υποσχεθεί στον εαυτό μου και περιμένω την μέρα που θα συναντήσω Γάλλο τουρίστα στην Ελλάδα.

Ωστόσο είναι απρόσμενα αυτά που μπορούν να σου συμβούν, βέβαια μπορεί να σταθείς και πολύ τυχερός στο Παρίσι και να πέσεις σε κάποιον σαν και αυτόν:



by

4 σχόλια:

mahler76 είπε...

ώστε ακόμα δεν μιλάνε αγγλικά? την θυμάμαι την φρίκη πριν 9 χρόνια που πήγα....

Σμέμνιος Ναΐτης είπε...

Οι περισσότεροι δεν μιλάν αγγλικά. Από αυτούς που καταλαβαίνουν οι περισσότεροι δεν απαντάν στα αγγλικά. Το ίδιο και οι Ιταλοί. Παρά ταύτα πρέπει να πω πως και οι Γάλοι και οι Ιταλοί όταν τους μιλάς στην γλώσσα τους είναι πρόθυμοι να σε εξυπηρετήσουν. Ίσως γιατί το θεωρούν τιμή. Απεναντίας στην κεντρική Ευρώπη τα πράγματα είναι διαφορετικά. Οι άνθρωποι δεν έχουν κόμπλεξ να μιλήσουν αγγλικά και είναι πρόθυμοι να σε εξυπηρετήσουν. Στην δε πρωτεύουσα της Ελλάδας η κατάσταση είναι τελείως αντίθετη. Πολλοί ξέρουν αγγλικά για να εξυπηρετήσουν τουρίστες αλλοδαπούς αλλά σχεδόν κανένας δεν εξυπηρετεί ούτε αλλοδαπούς ούτε έλληνες. Σε κοιτάνε όλοι με μισό μάτι. Τους ρωτάς και δεν σταματάνε καν να σε ακούσουν ή να σου πουν σόρι φίλε δεν είμαι από εδώ ή δεν ξέρω. Το έχω δει όσες φορές έχω πάει στην Αθήνα. Μόνο μία κυρία μου είχε κάνει εντύπωση μέσα στο λεωφορείο που με είχε εξυπηρετήσει όταν έψαχνα μια στάση. Σόρι για το σεντόνι αλλά είχα σκάσει με αυτήν την κατάσταση στην Αθήνα.

breezer είπε...

@Ναϊτης
Μια χαρά τα λες και να συμφωνήσω στην διάκριση των Γάλλων με τους κεντροευρωπαίους. Τώρα όσον αφορά την Αθήνα νομίζω ότι είναι ειλικρινές να πούμε ότι οι Αθηναίοι δεν γνωρίζουν ποίος είναι ο παρακάτω δρόμος από το σπίτι τους ή τη δουλειά τους.

Ανώνυμος είπε...

85cc免費影片,免費影片,免費小遊戲,免費遊戲,小遊戲,遊戲,好玩遊戲,好玩遊戲區,A片,情趣用品,遊戲區,史萊姆好玩遊戲,史萊姆,遊戲基地,線上遊戲,色情遊戲,遊戲口袋,我的遊戲口袋,小遊戲區,手機遊戲,貼圖,色情聊天室,聊天室,AV,成人電影,A片下載,成人影城,愛情公寓,情色貼圖,情色,色情網站,色情遊戲,色情小說,情色文學,色情,aio交友愛情館,色情影片,臺灣情色網,寄情築園小遊戲,情色論壇,嘟嘟情人色網,情色視訊,愛情小說,言情小說,一葉情貼圖片區,情趣用品,情趣,色情漫畫,情色網,情色a片,情色遊戲,85cc成人片,嘟嘟成人網,成人網站,18成人,成人影片,成人交友網,成人貼圖,成人圖片區,成人圖片,成人文章,成人小說,成人光碟,微風成人區,免費成人影片,成人漫畫,成人文學,成人遊戲,成人電影,成人論壇,成人,做愛,aio,情色小說,ut聊天室,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,尋夢園聊天室,080視訊聊天室,免費視訊聊天