Σάββατο, 27 Ιουνίου 2009

Μπουστάκι

Ζέστη, ήλιος, επιτέλους ήρθε το καλοκαίρι... Δεν ξέρετε τι να φορέσετε; Μην ανησυχείτε. Σε συνεργασία με τον Jean Paul Gaultier θα σας δώσουμε λύσεις για να εντυπωσιάσετε και να αφήσετε τα στόματα ανοιχτά όλες τις ώρες τις ημέρας.

Στη δουλειά
Πρέπει να είστε κλασικός και να φοράτε κουστούμι; Να ντύνεστε σε συνηθισμένα χρώματα και δεν μπορείτε να καινοτομήσετε; Μην ανησυχήτε!

Μαύρο μπουστάκι σε συνδιασμό με μπεζ κουστούμι θα δώσει την σοβαρότητα αλλά και το στυλ που είναι απαραίτητο σε κάθε γραφείο. Οι πελάτες και ο εργοδότης σας θα σας δει με άλλο μάτι.Το απόγευμα σας έχουν καλέσει για καφέ σε ένα φιλικό σπίτι. Μπορεί όμως και να ακολουθήσει έξοδος; Δεν είστε σίγουροι όμως που;

Ντυθείτε απλά, με μια μαύρη φούστα, ασορτί μπουστάκι και μια λευκή ζακετούλα.Σάββατο βράδυ, θα κάνετε την έξοδό σας και θέλετε να εντυπωσιάσετε; Να γυρίσουν όλα τα κεφάλια με το που θα μπείτε στο μαγαζί;

Δύο διαφορετικές προτάσεις για να επιλέξετε. Ριγέ μπουστάκι, μαύρο σακάκι και λευκό φουστοπαντελόνι
Μαύρο σακάκι με μαύρο παντελόνι και μαύρο τζην μπουστάκι για πιο σοβαρές καταστάσεις (επίσημο δείπνο ή κοινωνική εκδήλωση) ή για μεγάλες πίστες (Πέγκυ, Βίσσυ, Βανδή κτλ)Τέλος για της διακοπές σας στα Ελληνικά νησιά πάρτε ένα τζην μπουστάκι και φυσικά λευκό σετ σακάκι-παντελόνι.