Τρίτη, 2 Ιουνίου 2009

Γκαρσόν; Να παραγγείλω;


Η φιλία δεν έρχεται κατά παραγγελία αλλά μέσα από διάφορες καταστάσεις που συνήθως παίρνουν χρόνο, δένεσαι με τον άλλο με ένα τρόπο πρωτόγνωρο. Αποδεχόμαστε τους φίλους μας με τα ελατώματά και τα προτερήματα τους. Δεχόμαστε τα ψεγάδια τους και πολλές φορές γελάμε με αυτά. Επικεντρωνόμαστε σε όλα αυτά που μας κάνουν χαρούμενους που είμαστε με τους φίλους μας, μιας και δεν νομίζω να υπάρξει κανένας που να έχει τον κολλητό φίλου του, που να είναι τέλειος.

Όμως δεν αντέχουμε να κάνουμε το ίδιο για την σχέση μας. Σκεφτόμαστε επιδερμικά ιδίως όταν είμαστε σε μικρή ηλικία και θέλουμε να βρούμε το ιδανικό, το αψεγάδιαστο, τον άνθρωπο των "ονείρων" μας. Γιατί εφόσον έχω τον άνθρωπο δίπλα μου, που όλα πάνω του μου αρέσουν, τον απορρίπτω για κάποια ελαττώματα ή επειδή "με χαλάει" κάτι επάνω του; Όταν βρούμε τον άνθρωπο των "ονείρων" μας, αμφιβάλεις ότι μπορεί να τον απορρίψουμε επειδή βρωμάνε τα πόδια του; Όταν εντοπίσουμε αυτό που μας "χαλάει" θα τον στείλουμε το το πακέτο από εκεί που ήρθε.

Όταν καταλάβεις ότι σκέφτεσαι τόσο ρηχά, ο έρωτας δεν θα είναι πια εφήμερος επειδή εσύ δεν θα είσαι επιφανειακός. Δεν θα ισχύει το "κανένας δεν θέλει σχέση" και σίγουρα θα γνωρίσεις τους ανθρώπους βαθύτερα. Ζύγισε αυτά που σου αρέσουν και μην βλέπεις ένα μειονέκτημα σαν πρόβλημα αλλά σαν διαφοροποίηση. Όταν τα (+) είναι τόσα πολλά, μην πέσεις στο τρυπάκι...

3 σχόλια:

ColourfulMind είπε...

Εχεις δίκαιο σ' αυτά που γράφεις. Ειδικά όταν οι σχέσεις ξεκινούν μέσα από dating sites εκεί να δεις... παραγγελείες! Η ζωή θέλει πιο χαλαρή αντιμετώπιση και πιο θετικές σκέψεις.

breezer είπε...

αναφορικά για τα dating site: όσο πιο εύκολα "παραγγέλνεις" τόσο εύκολα γυρνάς το πιάτο πίσω...

Ανώνυμος είπε...

情趣用品,情趣,色情漫畫,情色網,情色a片,情色遊戲,85cc成人片,嘟嘟成人網,成人網站,18成人,成人影片,成人交友網,成人貼圖,成人圖片區,成人圖片,成人文章,成人小說,成人光碟,微風成人區,免費成人影片,成人漫畫,成人文學,成人遊戲,成人電影,成人論壇,成人,做愛,aio,情色小說,ut聊天室,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,尋夢園聊天室,080視訊聊天室,免費視訊聊天,哈啦聊天室,視訊聊天,080聊天室,080苗栗人聊天室,6k聊天室,視訊聊天室,成人聊天室,中部人聊天室,免費視訊,視訊交友,視訊美女,視訊做愛,正妹牆,美女交友,玩美女人,美女,美女寫真,美女遊戲,hi5,hilive,hi5 tv,a383,微風論壇,微風,伊莉,伊莉討論區,伊莉論壇,sogo論壇,台灣論壇,plus論壇,plus,痴漢論壇,維克斯論壇,情色論壇,性愛,性感影片,校園正妹牆,正妹,AV,AV女優,SEX,走光,a片,a片免費看,A漫