Τρίτη, 22 Ιουλίου 2008

Will you stand by me, Hold on and never let me go?


Μου λείπεις αλλά το παλεύω. Το ήξερα από την αρχή πια θα είναι η κατάληξη. Από την πρώτη μέρα που σε γνώρισα. Ήξερα ότι δεν θα πήγαινε πουθενά. Χαμογελούσα κάθε φορά μέσα σε αυτό τον ένα χρόνο που μου έλεγες σ΄αγαπώ και έλπιζα να κάνω λάθος. Έλπιζα να ξέρεις τι σημαίνει σ'αγαπώ. Μου άρεσε να σε ακούω να κάνεις όνειρα για μας και με κολάκευε που με ζήλευες τόσο πολύ Έκανα και εγώ όνειρα και έλπιζα το σ'αγαπώ να το εννοείς.

Πονάει λιγότερο επειδή το ήξερα ότι θα κρατούσε λίγο; Όχι το ίδιο είναι. Ήταν όμορφα και ευτυχώς κράτησε παραπάνω από όσο περίμενα. Ένας χρόνος πέρασε. Με έκανες και γέλασα, με έκανες και νευρίασα αλλά τις περισσότερες φορές με έκανες ευτυχισμένο.

Στην αρχή η ηλικία σου δεν με προβλημάτισε μιας και έδειξες σημάδια ώριμοτητας. Ομολογώ ότι για πλάκα σε συνάντησα, ωστόσο με αυτά που μου εξομολογήθηκες πίστεψα ότι έχω να κάνω με κάποιον που με βλέπει σοβαρά και έχει πάρει τη ζωή στα χέρια του.

Όσο περνούσε ο καιρός τόσο πιο ανώριμα φερόσουν. Όταν πλέον μετά το εξάμηνο τσατιζόσουν και έφευγες για μερικές μέρες (έμενες σε "φίλους") εγώ τσατισμένος σου έλεγα "τελιώσαμε" αλλά εσύ είχες τον τρόπο σου να με κάνεις να υποκύπτω και να το αφήνω πίσω και να δίνω μια ακόμα ευκαιρία. Αφού δεν αμφέβαλα ποτε για την αγάπη σου. Τελικά δεν έφτανε. Έδωσα όμως πάρα πολλές ευκαιρίες και το εκμεταλεύτικες. Έβαζα πάνω από όλα την σχέση μας και έλπιζα να κάνω λάθος στη σκέψη ότι είναι προσωρινή εσύ όμως επέμεινες.

Όλα γίνανε για το ταξίδι που ευτυχώς ήταν όμορφο... σ' ευχαριστώ

5 σχόλια:

x-oyranoy είπε...

... no comments.

mahler76 είπε...

τώρα τι να πώ....:(

Aviator είπε...

Θα συμφωνήσω με τους αποπάνω..

Καμιά φορά ένα μονοπάτι μπορεί να μην οδηγεί πουθενά, αξίζει όμως να το διαβούμε γιατί η διαδρομή είναι πολύ γλυκιά...

Καλημέρα.

Ανώνυμος είπε...

:-(

Ανώνυμος είπε...

伊莉討論區,伊莉論壇,sogo論壇,台灣論壇,plus論壇,plus,痴漢論壇,維克斯論壇,情色論壇,性愛,性感影片,校園正妹牆,正妹,AV,AV女優,SEX,走光,a片,a片免費看,A漫,h漫,成人漫畫,免費A片,色情網站,色情遊戲,情色文學,麗的色遊戲,色情,色情影片,同志色教館,色色網,色遊戲,自拍,本土自拍,kk俱樂部,後宮電影院,後宮電影,85cc免費影城,85cc免費影片,免費影片,免費小遊戲,免費遊戲,小遊戲,遊戲,好玩遊戲,好玩遊戲區,A片,情趣用品,遊戲區,史萊姆好玩遊戲,史萊姆,遊戲基地,線上遊戲,色情遊戲,遊戲口袋,我的遊戲口袋,小遊戲區,手機遊戲,貼圖,A片,A片下載,成人影城,愛情公寓,情色貼圖,情色,色情網站,色情遊戲,色情小說,情色文學,色情,aio交友愛情館,色情影片,臺灣情色網,寄情築園小遊戲,情色論壇,嘟嘟情人色網,情色視訊,愛情小說,言情小說,一葉情貼圖片區,情趣用品,情趣,色情漫畫,情色網