Τετάρτη 9 Ιουλίου 2008

Το καλύτερο μέρος για διακοπές

Η καλή μου φίλη η Ελένη εν μέση συζήτησης με ρώτησε στο msn: "Ποιό είναι το αγαπημένο σου μέρος για διακοπές?"

Προβληματίστηκα γιατί δεν είχα σκεφτεί ποτέ κάποιο αγαπημένο μου μέρος. Μόνο αγαπημένες εικόνες μου ήρθαν από τις διακοπές μου. Αναρωτήθηκα λοιπόν ποιο θα μπορούσε να είναι. Άμεσα κατέληξα σε μια εικόνα:

Σούρουπο. Ο ήλιος έχει δύσει αλλά οι τελευταίες αχτίδες δεν πρόλαβαν ακόμα να ακολουθήσουν. Φοράω μόνο ένα κοντό σορτς, κάθομαι στην άσπρη πλαστική καρέκλα σε ένα τεράστιο μπαλκόνι με θέα στην παραλία (ομολογώ ότι σε τέτοιο μπαλκόνι ήμουν στην Ίο), έχω τεντωμένα τα πόδια μου επάνω στα κάγκελα του μπαλκονιού και ένα δροσερό αεράκι δροσίζει το πρόσωπό μου.

Δίπλα μου στο τραπέζι, αρκετά ποτήρια με νερό, πρόσωπα μαυρισμένα να γελάνε σχολιάζοντας τους μονόχνοτους διπλανούς και να κανονίζουμε το πρόγραμμα για τη επικείμενη βράδιά μας. Τα πρόσωπα που αγαπάμε, το πρόσωπο με το οποίο ξαπλώνουμε… απλά ευτυχισμένοι, όπου και αν βρισκόμαστε.

“Post-Topic”: Ποιο το αγαπημένος σου μέρος για διακοπές; Αν δεν σκοπεύεις το κάνεις post, πες το μου εδώ.

3 σχόλια:

Aviator είπε...

Νομίζω ότι έχει σχέση με τη θάλασσα έχει σχέση και με την ηρεμία. Ένα ιδανικό μέρος, είναι δίπλα στο κύμα, μακριά απο φασαρία, πλήθος, διασκέδαση. Ηρεμία, αυτό χρειάζεται.

HaLiaS είπε...

Εικόνα: Κάθομαι στην "καρέκλα του σκηνοθέτη", πάνω στο τραπεζάκι δίπλα μου ένα ποτάκι.
Η θέα: Το Αιγαίο και διάσπαρτα τα νησιά των Κυκλάδων να ξεχωρίζουν από τα φώτα που τρεμοπαίζουν στο βάθος.
Η ώρα: Λίγο αφού ο ήλιος μας χάρισε τα πιο όμορφα χρώματα του δειλινού και το ολόγιομο φεγγάρι βάλθηκε να τον αντικαταστήσει, λαμπιρίζοντας στην απέραντη θάλασσα το χρυσαφί του χρώμα.
Το άκουσμα: Το ελάφρυ σφήριγμα του αέρα και απο μέσα ίσα που ακούγεται η "Πανσέληνος" της Χαρούλας.
Το μέρος: Η Άνω Χώρα της Σερίφου.

Η παρέα: δική σας.

Στην Υγειά σας.
Καλές Διακοπές.

another είπε...

χαααα τελειο! προχθες απογευμα στη δουλεια (καφε), δεν ειχαμε κοσμο και κωλοβαρουσαμε. πηραμε λοιπον τα μπλοκακια της παραγγελιας και ζωγραφισαμε-ατσουμπαλα εως χαλια- με το στυλο, πού θα θελαμε να ειμαστε εκεινη τη στιγμη. θα βρω τα χαρτακια, αν υπαρχουν ακομα, αλλιως θα το ξαναζγραφισω! (μια εικονα 1000 λεξεις κι ετσι)
τα λεμε soon!!