Παρασκευή 4 Απριλίου 2008

Gaydar.co.uk

(Διάλογος μέσω τηλεφώνου, ακούγεται μόνο ο ένας συνομιλητής)
- Σου έδωσα μερικούς τρόπους να κοινωνικοποιηθείς. Να γνωρίσεις κόσμο και να περάσετε καλά. Θέλεις μόνο να ξεκαυλώσεις; Μόνο αυτό; Δεν είναι πρόβλημα... γίνεται.
Δεν σε ενδιαφέρει όμως να γνωρίσεις άτομα που έχουν τα ίδια ενδιαφέροντα με εσένα; Να γνωρίσεις τον έρωτα; Ναι; Τότε ρε συ γιατί μου βάζεις τον κώλο σου βιτρίνα; Τι σημαίνει είχες καύλες;

Πες μου σε παρακαλώ τι εννοείς ότι το site που σου έδωσα να γνωρίσεις κόσμο είναι απλά για να πηδηχτείτε, ότι είναι κρεοπωλείο; Είναι ένα μέσω κοινωνικοποίησης. Προφανώς τα περισσότερα μέλη της ομάδας του site, ενδιαφέρονται πρωτίστως για το sex και άρα μόνο για το κρέας. Προφανώς τα μέλη της ομάδα όσο ήταν offline τόσο καιρό to κάνανε με με άλλο τρόπο. Δεν ψάχνανε όλοι για σοβαρή σχέση στα πάρκα, στα dark room, στα μπαρ.

Ωραία αφού δεν σε ενδιαφέρει το sex τότε γιατί δείχνεις το αντίθετο όταν κάποιος βλέπει το προφίλ σου; Δεν έχεις πρόβλημα ακόμα και να είναι μόνο για sex; Ότι κάτσει; Τότε γιατί παραπονιέσαι όταν "δεν σου κάθεται" τίποτα παραπάνω από το sex; Γιατί του ζητάς πράγματα που δεν θέλει να σου δώσει; Γιατί τσατίζεσαι με το μέσο όταν δεν σε ξαναπαίρνει τηλέφωνο;

Έλα τώρα, δεν σου φταίει το μέσο. Το μέσο δεν αλλάζει την συμπεριφορά και τα θέλω του καθένα μας. Απλά τα μετατρέπει και τα εμφανίζει σε μια οθόνη. Αν είσαι καθίκι, όπου και να μπεις, καθίκι θα είσαι. Μα δεν είναι δικαιολογία ότι σου φέρθηκαν έτσι, αν κάθε φορά που σου φέρονται άσχημα ξεριζώνεις κάτι από μέσα σου, στο τέλος τι θα μείνει να δει ο επόμενος; Κοιτάνε μόνο την εμφάνισή σου; Μα δηλαδή αν σε βλέπανε σε ένα μπαράκι θα σε βλέπανε με τον εσωτερικό σου κόσμο; Σαφέστατα και η εξωτερική εμφάνιση μετράει. Αφού και σε εσένα ρε συ ο ένας σου μυρίζει ο άλλος σου βρωμάει πριν καν τους γνωρίσεις. Εγώ σου λέω ότι όλοι οι μεγάλοι μου έρωτες ήταν με άτομα που δεν μου "γέμισαν" το μάτι.

Νομίζω ότι από σένα εξαρτάται πόσο θέλεις να επικοινωνήσεις με τον άλλο. Εντάξει τώρα τι θα πει ότι δεν είχατε κάτι άλλο να πείτε; Υποτίθεται ότι ενδιαφέρεσαι σοβαρά! Ε όχι και δεν βιάστηκες που πήγες σπίτι του το ίδιο βράδυ! Χάθηκε να κανονίσεις καφέ την επόμενη; Όχι δεν σε πιστεύω ότι πήγες από το σπίτι του στις 3.30 η ώρα το πρωί απλά για να γνωρίσεις τον μεγάλο ψυχικό του κόσμο. Αλήθεια ήταν μεγάλος; Για τον ψυχικό του κόσμο μιλάμε ακόμα;

5 σχόλια:

breezer είπε...

Χωρίς το internet θα ήμουν χωρίς τους καλύτερους μου φίλους, χωρίς τις καλύτερες μου ερωτικές στιγμές.
Ίσως να ήμουν μόνος, μπερδεμένος στις σκέψεις μου.

Είδωλο είπε...

ε... πως θα ηταν τα πραγματα ΑΝ..
Αφηστε το ΑΝ και το πως ηταν...
το θεμα ειναι πως εγιναν, πως συνεχιζουν να ειναι και το χειροτερο ειναι οτι εξυπηρετει την πλειοψηφια γι αυτο δεν αλλαζουμε ροτα.

Can't beat'em... Join them

Aviator είπε...

Τα'χω πει και γω Breezer μου... έφτιαξα και μια σχετική ανάρτηση για την αποχώρησή μου.. τί έχουν δει και μένα τα ματάκια μου..

Equilibrium είπε...

τα'χω ξαναπεί επί του θέματος: το μέσο ούτε το αγιοποιούμε ούτε το δαιμονοποιούμε, απλά το αξιοποιούμε (αναλόγως το χαρακτήρα του ο καθένας)

Ανώνυμος είπε...

το internet σου δίνει κάποιες διεξόδους,βέβαια πολλές φορές δεν καταλήγει πουθενά.. αλλά όπως είπε και ο Equilibrium δεν πρέπει να ούτε το αγιοποιούμε ούτε το δαιμονοποιούμε
και πάντα να το χρησιμοποιούμε με μέτρο..και να μην αποξενωνόμαστε απτους άλλους